Co může být angličtějšího než černý čaj? Legenda říká, že hrabě (Earl) jménem Charles Grey přivezl tento čajový recept z Číny. Okamžitě se tento elegantní nápoj stal miláčkem lepší společnosti a zůstal jím dodnes, obzvláště v pět odpoledne. Jedná se o černý čaj s velkou tradicí a ryzím bio bergamotovým olejem (citrusové plody), který je k jemnému černému čaji přimíchán a dodává mu ovocné tóny. Čajové lístky se po ruční sklizni strojově válcují mezi dvěma rotujícími deskami, buněčná šťáva vystoupí ven, následuje fermentace (přírodní oxidace buněčné šťávy na vzduchu). Díky fermentaci změní list svou barvu na hnědo-černou. Lístky jsou sušeny horkým vzduchem a tříděny dle velikosti listů a kvality.
Detailní informace
- 18 nálevových sáčků
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.