Zvěřinové koření císaře Františka
Detailní popis produktu
Císař František byl myslivec a prý rád sedával na posedu. Po úspěšném lovu se pak nechával rozmazlovat těmi nejlepšími zvěřinovými lahůdkami a vyprávěl u nich zajímavé lovecké příběhy. Vychutnejte si intenzivní chuť směsi koření s houbami, která dodá srnčímu, jelenímu, zaječímu, bažantímu nebo kančímu masu lehce trpkou chuť, kterou milovníci divokých zvěřinových hodů vyhledávají. Doporučujeme rozmělnit v hmoždíři a maso do něj naložit. Hodí se také do zvěřinových omáček. V tomto případě přidejte koření na začátku vaření.

Pro svou jemnou a mírnou chuť je především využívána ve studené kuchyni. Obsahuje více vitamínu C a další duležitou látku-kyselinu listovou. Bílá cibule se nehodí pro dlouhodobé...

Nezapomenutelná vůně okurky, lehká chuť a příjemné osvěžení. 0,7L

Vzhledem se podobá kuchyňské cibuli. Jejím charakteristickým znakem je, že vytváří cibulky v trsech. Má dvojnásobné množství cukru než běžná cibule, proto je její chuť nasládlá....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.