To, že se saturejka hodí k fazolím, pro vás jistě není žádným velkým překvapením. Hodí se totiž ke všem typům luštěnin, kterým dává jemně pikantní chuť. V chuti připomíná někomu tymián, jinému zase mátu či majoránku. Je výborná k bramborám, k zelí a kořenové zelenině. Dominuje v bulharských zelných závitcích – národním pokrmu, kde se zelné listy naplní masem, rýží a cibulí a okoření saturejkou, paprikou, koprem a petrželkou. TIP: Pokud je možné, přidejte ji až ke konci vaření.
Detailní informace
- krabička 20 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.