GHI 560 ml

Tip
Neohodnoceno
299 Kč / KS 260 Kč bez DPH
Skladem

Nemusíte skladovat v lednici. Má blahodárný učinek na lidské tělo.

Tradiční přepuštěné máslo Ghí je vhodné k smažení, pečení a dušení. Nepřepaluje se.

Je vhodné jak do sladké tak i slané kuchyně.
Lze ho požívat v kuchyni každý den a všude tam, kde by jste jinak použili jiný tuk.
Hmotnost: 560ml  

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu



Přepuštěné máslo - Ghí

Jedná se o tradiční máslo , které je zbaveno vody a dalších příměsí které můžou tvořit až 18% z obsahu klasického másla. Výrobek obsahuje 99,9% máselného tuku tzn. že se jedná o čistý máselný tuk.


Obsahuje přirozeně se vyskytující vitamíny. Ghí podporuje trávení, upravuje hladinu lipidů a cholesterolu, napomáhá detoxikaci a má hojivé účinky. Jedná se o superpotravinu, která obsahuje antioxidanty. Obsahuje vitamíny A,D,E,K, Používá se jako běžné máslo, ale má výraznější oříškovou chut a je lehce nasládlé


Přepuštěné máslo Ghí je ceněno hlavně proto, že má vyšší kouřový bod ,který se pohybuje v rozmezí 200 až 250 C. Klasické máslo se začne přepalovat už při 150C. Je vhodné k smažení, pečení a dušení. Nepřepaluje se.
Hodí se, jak do sladké, tak i slané kuchyně.
Lze ho požívat v kuchyni každý den a všude tam, kde by jste jinak použili jiný  tuk.


Složení:
Čistý máselný tuk min. 99%. Minimální trvanlivost 8 měsíců od data výroby. (ale dobře uchovávané vydrží i mnohem déle )
Případná změna konzistence nemá vliv na jakost výrobku.

Skladujte při teplotě 0C až +20C. chrante před přímím slunečním světlem. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Při výrobě GHI je použito pouze máslo nejvyšší jakosti.
GHI : jedná se o mléčný tuk s možným nízkým obsahem laktózy.
Vyrobeno: vyrobeno z kravského mléka/másla
Upozornění: osoby alergické na laktózu a mléko by se měli před konzumací poradit se svým lékařem.

Výživové údaje na 100 g
Energie 3 700 kJ / 883 kcal Tuky 99,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 67,4 g Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g Bílkoviny <0,1 g Sůl 0 g  Obsah 560 ml.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: