Hodnocení obchodu

5,0 10560 hodnocení
5
10357x
4
102x
3
22x
2
7x
1
72x
Nevyplňujte toto pole:
VR Avatar autora Věra Rambousková | 16.4.2024
Avatar autora Radka Šírová | 16.4.2024
Velká spokojenost, sazenice jahod se mají k světu . Zásilka byla hezky zabalená. Doporučuji
SP Avatar autora Stanislava Pešková | 15.4.2024
Velmi.
KB Avatar autora Květa Bodlákova | 15.4.2024
ano
MJ Avatar autora Marie Jurenová | 15.4.2024
Jahody rostou skvěle. Jsem velmi spokojená.
SK Avatar autora Silvia Kočíšková | 15.4.2024
RH Avatar autora Růžena Horníčková | 15.4.2024
EM Avatar autora Eva Křečková MUDr. | 15.4.2024
Vždy 100%ní kvalita sazenic, výborná komunikace. Vřele doporučuji.
DK Avatar autora Darina Kolbábková | 15.4.2024
Jsem velice spokojená, objednávala jsem již několikrát, mám dobrou skušenost a ráda se budu dál obracet na vaše služby. Kolbábková.
AP Avatar autora Alena Prochazkova | 15.4.2024
Spokojena
MV Avatar autora Michaela Volfová | 14.4.2024
Jahody přišly v pořádku, dokonce v každém balíčku. Hvězdičku odebírám bohužel za rychlost doručení. V podmínkách je vyskladnění do 48 hodin. Po týdnu, kdy se nic nedělo jsem musela urgovat. Balíček poté přišel do 2 dnů. Děkuji.
MA Avatar autora Miroslav Adamus | 14.4.2024
R Avatar autora Radka S. | 14.4.2024
JK Avatar autora Jana Kučerová | 14.4.2024
Jsem moc spokojená, balík došel v pořádku, nepoškozený a super zabalené rostlinky. Moc děkuji a přeji ať se daří. S pozdravem Jana K.
KK Avatar autora Karolina Kubelkova | 14.4.2024
MN Avatar autora Marketa Nezvalova | 13.4.2024
Dobrý den, s nákupem nejsem spokojená, byla to první a zároveň poslední objednávka kterou jsem u vás udělala. Místo 15 kg balíku s hlivou, mi přišlo 4, 7 kg balíček, který v žádném případě není 15 l. Je to z vaší strany pěkný podvod na zákazníka a určitě vás nikde doporučovat nebudu spíše naopak.. S přáním hezkého dne Markéta Nezvalová
Avatar autora Ivana Živcová (Administrátor) 14.4.2024
Dobrý den, paní Nezvalová, prosím, dovolte mi zorientovat se v situaci. Objednala jste si produkt: Pěstební substrát pro hlívu plicní 15 l, kde pojem 15 l značí objem substrátu, nikoli jeho váhu. Pokud objednávka nesplnila Vaše očekávání, neporozumněla jste popisu, mohla jste, podle práva, kontaktovat naši zákaznickou podporu a odstoupit od smlouvy. Veškeré finance bychom Vám vrátili zpět. Z jakého důvodu nám tedy udělujete špatnou recenzi, prosím? Můžete mne klidně kontaktovat na mém soukromém e-mailu, abychom celou věc dořešili. Děkuji. Ivana Živcová Ivana.zivcova@jahodarnabrozany.cz
JH Avatar autora Jana Havlova | 13.4.2024
Dobrý den vše je pěkně ,ale Orlicek je mizerný ten musím zachraňovat je to škoda chtěla jsem ho darovat ale to nejde jinak dobré děkuji Jana Havlová
Avatar autora Ivana Živcová (Administrátor) 14.4.2024
Dobrý den, paní Havlová, v jakém slova smyslu je orlíček "mizerný", prosím? Řešila jste Vaši nespokojenost se zákaznickou podporou? Kolegyně by jistě dokázaly najít takové řešení, abyste byla spokojená na 100%.
MP Avatar autora Magdalena Paštéková | 13.4.2024
MS Avatar autora Margareta Suková | 13.4.2024
DH Avatar autora Dagmar Horáková | 13.4.2024
Nakupuji již po několikáté a stále super. Rostliny vždy ve vynikající kondici. Vždy pečlivě zabaleno.