Thajské zelené kari 140 g

Neohodnoceno
149 Kč / KS 133,04 Kč bez DPH
Skladem

  • Z jedné sklenice uvaříte 4-6 porcí thajského zeleného kari
  • Čistě rostlinného původu a je tedy vhodné i pro vegany
  • Vyrobené pouze z čerstvých surovin v Přerově
  • Příprava thajského zeleného kari nezabere víc jak 15 minut
  • Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu

Autentické Thajské zelené kari z čerstvých surovin, které jsme uvařili ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Uvařte si doma výborné thajské kari s rýží za 15 minut a pochutnejte si jako v restauraci. Jedna sklenice naší „zelené kari pasty“ vystačí na 4-6 porcí.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Thajské zelené kari krásně voní, jemně pálí a je neuvěřitelně zdravé. Do 15 minut si s ním připravíte rychlou a fantastickou asijskou večeři bez extra námahy. Stačí přidat zeleninu, kokosové mléko na zjemnění, trošku sójové omáčky, tofu či jiný protein, jasmínovou rýži, naše Thajské zelené kari a máte hotovo.

Toto Thajské zelené kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích.

K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné sklenice uvaříte 6-10 porcí kari – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.

SloženíCibule červená, chilli papričky (< 8 %), olej řepkový, galangal kořen, limetkový list, kurkuma kořen, koriandr, bazalka, citrónová tráva, česnek, koření (< 0,5 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, pšenice, celeru a hořčice.

SkladováníSkladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.    

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 

635 Kj / 153 Kcal

Tuky

12 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

0,8 g

Sacharidy 

9,8 g

Z toho cukry  

4,0 g

Bílkoviny

1,3 g

Sůl 

0,6 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: