Mezi lidmi se těší velké oblibě, pro svou výraznou a štiplavou chuť. Její využití je všestranné, ale nejvíce kraluje v teplé kuchyni. V syrovém stavu je silným antioxidantem....
Tmavší cibulovitá zelenina má svou velmi příjemnou vůni, barvu a nasládlou chuť. Je to přírodní medikament, plný železa a antioxidantů. Snižuje cholesterol, krevní tlak a také...
Vzhledem se podobá kuchyňské cibuli. Jejím charakteristickým znakem je, že vytváří cibulky v trsech. Má dvojnásobné množství cukru než běžná cibule, proto je její chuť nasládlá....
Cibule netradičního podlouhlého oválného tvaru. Její chuť je jemná, vhodná na teplou i studenou kuchyni. Snadno se krájí, ideálně na plátky. Přednostní této kuchyňské cibule je...
Jedná se o dýni s bohatým zdrojem vitamínů a živin. Má veselou oranžovou barvu, příjemně aromatickou dužinu, jemnou, sladkou a lehce oříškovou chuť. Tato tykev je vděčnou a její...