Jahodník 'Diamante' 10 ks v platu zakořenělé
Související produkty

Úzká sázecí lopatka z oceli s masivní plastovou násadou pro pohodlnou práci.

Skvělá vychytávka pro pěstování jahod, které zůstanou svěží a bez plísní.

AGRO Kapalné hnojivo pro jahody je vhodné pro všechny kultury jahodníku pěstovaných v nádobách i ve volné půdě.
Detailní popis produktu
Odrůda jahod Diamante má ráda slunná až polostinná stanoviště. Vhodné jsou i do velkých květináčů nebo truhlíků na terasu, dbejte ale na velmi kvalitní a výživnou zeminu. Potřebuje mírně kyselou, hlinitopísčitou půdu. Jde o americkou odrůdu sytě červené barvy. Jahody jsou chutí sladké, harmonické a typicky jahodové. Dozrávají od přelomu května a června až do konce září.
Jahody potřebují dostatek slunečního svitu a kvalitní půdu bohatou na živiny. Tu můžete připravit již na podzim. K vyhnojení půdy ideálně použijte kompost, či hnojiva přímo určená pro výsadbu jahod. Jahodníky pěstujte na stejném záhonu maximálně 3 roky, poté je již vysaďte jinam. Na původní záhon se mohou vrátit zase po 3 letech.
- stáleplodící odrůda
- sklizeň na přelomu května a června a poté od srpna až do konce září
- velké plody sytě červené barvy a harmonické, sladké chuti
- podsadba pod stromy a keře
- vhodná je mírně kyselá, hlinitopísčitá půda
- nesnese vápník a draselná hnojiva s chlorem
- důležité je udržovat místo výsadby bez plevele
- maximálně 3 roky na jednom stanovišti

Stálezelený keř, který ke konci léta kvete drobnými kulovitými květy hořčicově žluté barvy. Aroma jeho drobných listů vám může připomínat vůni kari koření.

Oblíbený stálezelený keř s výrazným aroma a tmavě zelenými listy jehličkovitého vzhledu, které se dají použít čerstvé i sušené, jak v kuchyni, tak v lékařství.

Stálezelený, bohatě větvený polokeř, který krásně voní a využití najde hlavně v kuchyni. Má však také léčivé účinky.

Velice aromatický stromek s fialovo-modrými, růžovými či bílými klásky, který je plně mrazuvzdorný.

Stálezelený, bohatě větvený polokeř, který nejen krásně vypadá, ale blahodárně poslouží hlavně v kuchyni.

Bobkový list je aromatický polokeř se zelenými listy. Je původem ze středomořské oblasti a využití najde hlavně v kuchyni. Mezi jeho běžné názvy patří vavřín, sladká zátoka či...
Příběh našich jahod
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.