Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
600g
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.
600g
Pikantní směs čočky a kořenové zeleniny, která vyniká vyváženým nutričním složením s velkým podílem bílkovin a nízkým obsahem tuků.
NÁŠ TIP! Lze jíst i za...
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou.
600g
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
NÁŠ TIP! Jako přílohu vyzkoušejte naše Brambory ve slaném nálevu....
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný...
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu.
Připraveno podle zásad SCD.
NÁŠ TIP! Ke krůtě vyzkoušejte některou...